Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ancient Aliens: Έπεται συνέχεια...


 Ένα από τα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ σε επεισόδια που με έχει συντροφεύσει εδώ και αρκετό διάστημα είναι το περίφημο Ancient Aliens του μοναδικού History Channel. Έχοντας φτάσει πανηγυρικά στην 8η περίοδο/σαιζόν του, οπότε με αυτό και μόνο σα δεδομένο είναι κατανοητό ότι πρόκειται για μια από τις πολύ πετυχημένες σειρές του καναλιού.

  Από τα ενδιαφέροντα και θετικά στοιχεία του είναι ότι μπορείς να παρακολουθήσεις μέρη απ’ όλο τον κόσμο, αρχαία μνημεία, μεγαλιθικές κατασκευές, ξεχασμένες παραδόσεις, θρύλους και μύθους, αρχαιολογικές ανασκαφές, πρόσφατες ανακαλύψεις, αναλύσεις από διάφορους επιστήμονες κλπ, για ένα τεράστιο φάσμα δηλαδή από μοναδικά και παράξενα πράγματα του κόσμου μας. Σε συσχετισμό πάντα με τις θεωρίες των αρχαίων αστροναυτών ως κεντρική ιδέα της σειράς.

  Δε θα αναφερθώ στο περιεχόμενό της λεπτομερώς, και χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης –εκτιμώ άλλωστε ότι οι υποστηρικτές των κεντρικών θεματικών υποθέσεων/θεωριών της υπολείπονται συγκριτικά με τους κατακριτές της, δείτε το σαν «επιστήμη vs ψευδο-επιστήμη» αλλά στο γεγονός ότι πρόσφατα είχα την ευκαιρία να συναντήσω από κοντά έναν από τους κύριους συντελεστές της σειράς, και φυσικά… ε, τα είπαμε λιγάκι. Όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν ξαφνικά (σε χώρο εργασίας που βρίσκεσαι) συναντάς έναν από τους παρουσιαστές της σειράς που παρακολουθείς.

  Για να μη μακρηγορώ λοιπόν πάμε στο πολυπόθητο feedback: η σειρά θα συνεχίσει ακάθεκτη, για πολλά επόμενα επεισόδια οπότε …μάλλον καλά τα νέα για όλους εμάς τους ancientalienομανείς! Μα τους χίλιους εξωγήινους καυτερούς κεφτέδες, επιβεβαιωμένα πράματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου