Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ascension

Μια νέα μίνι-σειρά διαστημικής επιστημονικής φαντασίας είναι στα προσεχώς. 

Προγραμματισμένη ως τριήμερο event προβολής από το αμερικανικό δίκτυο Syfy. Συγκεκριμένα στις 24 Νοεμβρίου 2014 θα ξεκινήσει και τη περιμένω με ενδιαφέρον. Από τους ηθοποιούς ξεχωρίζω τη φοβερή Tricia Helfer, η οποία έχει μια ιδιαίτερη παρουσία σε έργα "διαστημικού" τύπου -βλ. κυρίως Battlestar Galactica- αλλά έχει δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρες από αγαπημένα videogames (Starcraft). Θα είναι μαζί με τον Brian Van Holt στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε σενάριο του Philip Levens (Smallville - ο σούπερμποι "στα χρόνια της νιότης" το θυμάται κανείς αυτό!?).


Δυο λόγια ...


Σε αυτό το θριλερικό διαστημο-σφηνάκι η ανθρωπότης έχει σκοπό να (ξ)αποστείλει 600 εκλεκτούς ανθρώπους να αποικήσουν έναν νέο κόσμο και να σώσουν την ανθρωπότητα. All time classic. ΑΛΛΑ το σωτήριο έτος 1963!!! Έτσι με ένα massive διαστημικό πλοίο - κιβωτό ξεκινά η περιπέτεια. Και συνάμα τα προβλήματα. Λέτε να πάει καλά και να το τραβήξουνε για κανονική σειρά, χμμμμ....

 
 Είναι στα πάνω του το genre πάντως. Πολλά τα διαστημικά που βγαίνουνε τελευταία.


Κι εδώ θα "σκρολάρουμε" το στόρυ της σειράς, ένα ομολογουμένως ωραίο πάντρεμα με πραγματικά γεγονότα της περιόδου 1963 ως 2015.

http://www.syfy.com/ascension-timeline/ 

Ρε.... λες να είναι κόσμος εκεί πάνω :)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου